«  Come back

CIAO X

CIAO X

AZ ÖNT MEGILLETŐ KOMFORT.

A CIAO, A BERETTA TERMÉKPORTFÓLIÓ LEGNÉPSZERŰBB FALI KONDENZÁCIÓS KAZÁNJA,TELJES MÉRTÉKBEN ÚJRA LETT TERVEZVE, EZ ÁLTAL EGY ÚJ KONDENZÁCIÓS TERMÉKCSALÁD KERÜLT KÍNÁLATRA, TELE INNOVATÍV FUNKCIÓKKAL ÉS SZÁMOS ELŐNNYEL: CIAO X

Az új Beretta termékcsalád ugyanolyan megbízható és felhasználóbarát, akár az elődje, ugyanakkor számos fontos és innovatív újítással is rendelkezik, mint például az új, rozsdamentes acél elsődleges hőcserélő, az érintőfelületes interfész vagy a hidraulikus DIN csatlakozók.

A CIAO X-el a Beretta magasabb fokú komfortot és innovációt nyújt, mindezt környezetbarát módon, ami a kezdetektől fogva mindig is a márka egyik alapértéke volt. A megújult tudatos energiahasználat fő jellemzői a magasfokú hatékonyság, az alacsony mértékű fogyasztás, valamint a magas modulációs arány (1:8), melyek a telepítés rugalmasságával, valamint a készülék kompakt méretével és könnyű súlyával ötvözve teszik a CIAO X-t kategóriája csúcstermékévé.

Mi több, a CIAO X a jövő generációit is szem előtt tartja. Az új termékcsalád a hidrogénkeverék akár 20%-os feldolgozására is képes, ami fenntartható energiaforrásként fontos ökológiai fordulópontot jelent majd az elkövetkező években.

ÚJ DIGITÁLIS ÉRINTŐFELÜLET

RENDKÍVÜLI HATÉKONYSÁG

GYORS ÉS STABIL MELEGVÍZ

ROZSDAMENTES ACÉL HŐCSERÉLŐ

KOMPAKT KIVITEL

ZAJMENTES ÜZEMELÉS

CIAO X MINDENHOL

A CIAO X modern és lineáris kivitelű, ami bármilyen környezetbe könnyen beolvad.
A készülék kompakt méretezésének és könnyű súlyának köszönhetően bárhol könnyen telepíthető, akár házon belül, akár süllyesztett módon külön dobozban, vagy kültéren is, részlegesen védett tereken. A CIAO X ideális régi kazánjának leváltására, egyaránt rendelkezik DIN és Beretta csatlakozásokkal, így a külön elérhető tartozékokkal együtt a beszerelés gyerekjáték.
A CIAO X-et a széleskörű tartozékai teszik teljessé: füstgázkivezető készlet, kompakt vízszűrők (lágyítóés mágneses), valamint a hidraulikus csatlakozóborítás megkönnyítik a telepítést bel- és kültéri környezetben egyaránt.

UNIVERZÁLIS
TELEPÍTÉS

KÖNNYEN
CSERÉLHETŐ

KÖNNYEN
INTEGRÁLHATÓ

HIDRAULIKUS CSATLAKOZÁSOK
BORÍTÁSA

EGY ÉRINTÉSSEL VEZÉRELHETI KÉNYELMÉT

Az új CIAO X fő jellemzője a digitális érintőfelületű interfész, ami felhasználóbarát módon ötvözi az innovatív kivitelt és funkciókat.

A panel bármely 7 pontjának egyetlen ujjal történő megnyomásával könnyen és egyszerűen hozzáférhet a rendszer és a kazán beállításaihoz és paramétereihez.

Az interfész minden egyes megnyomáskor hangjelzéssel jelzi vissza a művelet jóváhagyását. Az LCD kijelző a telepítést végző személlyel és a végfelhasználóval ikonok útján kommunikál szöveg helyett, így a megjelenített funkciók azonnal megérthetők.

TECHNOLÓGIA ÉS ENERGIATAKARÉKOSSÁG KÉZ A KÉZBEN

  • Magasfokú modulációs tartomány: 8:1 előkeverési modulációs arány
  • Nox-kibocsájtás: 6. Osztályú (EN15502)
  • Beépített hőszabályozó tartozékként választható kültéri szondával
  • Tartomány alapú minősítés a kazán teljesítményének a telepítés valós hőkövetelményeihez történő igazításához
  • IPX5D elektromos védelem
  • Új gázkivezető perem gyors és biztonságos illesztéssel és beépített gázkivezető elemző bemenettel
  • Energiatakarékos keringető (EEI ≤ 0,20): 6 m megmaradó fejrész
  • Hidraulikus csatlakozás fedő és választható tartozékok széles listája
  • Kompatibilis a Beretta intelligens termosztátok kínálatával, mind be- és kikapcsolásként és wi-fi termosztátként az otbus kommunikációban

ELÖLRŐL HOZZÁFÉRHETŐ ALKATRÉSZEK

TARTÓS

ENERGIATAKARÉKOS

RÖVIDEBB VÁRAKOZÁSI IDŐK

ÚJ FUNKCIÓK A HATÉKONYABB MELEGVÍZ KOMFORT ÉRDEKÉBEN

A kombi modellekben, a Beretta által kifejlesztett nagyteljesítményű lemezes hőcserélő, az elsődleges körhöz csatlakoztatva biztosítja a használati melegvíz azonnali, külső víztartály használata nélküli felmelegítését.

Az új optimalizált hőcserélőt úgy terveztük, hogy az a végfelhasználó számára a legjobb teljesítményt és maximáliskomfortot nyújtson stabil hőmérséklet és rövidebb várakozási időformájában. Ezek a tényezők, melyekkel a készülék kategóriája csúcsának tekinthető, egyben környezettudatosak is, mivel vizet és energiát takarítanak meg.

  • AZ ELŐMELEGÍTÉST ÉS ANNAK EVOLÚCIÓJÁT, AZ OKOSELŐMELEGÍTÉST azért hoztuk létre, hogy még jobban csökkentsük a víz- és gázfogyasztás mértékét. A funkcióval a víz a hatékony lemezes hőcserélőben melegen tartható, ez által csökkentve a várakozási időt.
  • A TOUCH & GO funkció aktiválásával egyszeri, azonnali előmelegítés igényelhető.
  • Egyéb funkciók, mint például a HMV KÉSLELTETÉS, OSZCILLÁCIÓ MENTES ÜZEMELÉS, OKOS VENTILLÁTOR biztosítják a kazán megfelelő teljesítményét nehezebb üzemelési körülményekesetén is, mint például magas hőmérsékletű bemeneti víz vagy nagyon alacsony víznyomás esetén, elkerülve a kellemetlen hőingadozásokat.

ÚJ KONDENZÁCIÓS HŐCSERÉLŐ

A CIAO X rendkívül hatékony, kompakt és robusztus, rozsdamentes acél kondenzációs hőcserélővel rendelkezik. A készülék tekercselt nagykeresztmetszetű sima csövet tartalmaz, ami biztosítja a fűtésmegfelelő hatékonyságát és tisztaságát huzamosabb időn keresztül. A rozsdamentes acél rendkívül ellenálló a korrózióval szemben, amit lecsapódó a savas kondenzáció okozhat. A cső nagy keresztmetszete és tekercselt állapotának elrendezése folyamatos áramlást biztosít és megakadályozza a készülék eltömődését. A hőcserélő elölről is hozzáférhető így az égéstér könnyen megtisztítható és karbantartható.


ZAJMENTES ÜZEMELÉS

Ezzel a funkcióval a CIAO X ideális beltéri telepítésre, akár a konyhán belül is.

A ZÖLD JÖVŐ MA KEZDŐDIK

A CIAO X megalkotásával a jövőt tartottuk szem előtt.

Az új kondenzációs termékcsalád megalkotásakor szempont volt, hogy azok földgáz és hidrogén - 20%-ig - vegyítésével is működőképesek legyenek, megfelelve az Európai Unió környezeti fenntarthatósági célkitűzéseinek és szén-dioxid mentesítési folyamatainak.

HIDROGÉN, A JÖVŐ FENNTARTHATÓ ENERGIAFORRÁSA

A HIDROGÉN HASZNÁLATI CIKLUSA

A hidrogén tiszta és biztonságos gáz, ami nagy mennyiségben elérhető a természetben. Földgázzal 20-80% arányban vegyítve fűtést és melegvizet nyújt, miközben segíti a környezetre káros kibocsájtások mértékének csökkentését. Az oxigén és hidrogén égésekor, különösen az utóbbi esetében, vízpára keletkezik: a hidrogén ez által visszaalakul a leggyakoribban elérhető forrásává, a vízzé, és visszakerül a természetbe.

  • Nagy mennyiségben elérhető
  • Alacsony hatású és fenntartható forrásokon keresztül előállítható (például szél-, nap- vagy biomassza-energia útján)
  • Használati mértékével egyenlő százalékban csökkenthető a károsanyag-kibocsájtás mértéke
  • Tényleges lehetőség a szén-dioxid mentesítési folyamat elindítása, a klímaváltozás megállítása és a levegő és életszínvonal javítása céljából


29/10/2021