«  Come back

CIAO, MAI MULT DECÂT O CENTRALĂ TERMICĂ

CIAO, UNA DINTRE CELE MAI BINE VÂNDUTE CENTRALE MURALE DIN PORTOFOLIUL BERETTA, A FOST ACUM COMPLET REPROIECTATĂ, REZULTÂND O NOUĂ GAMĂ ÎN CONDENSARE CU MULTE AVANTAJE ȘI CARACTERISTICI INOVATOARE

Noul CIAO păstrează trăsăturile distinctive ale predecesorului său în ceea ce privește fiabilitatea și simplitatea și adaugă altele noi: de la schimbătorul de căldură primar din oțel inoxidabil, la noua interfață touchpad până la conexiunile hidraulice DIN, multe dintre acestea având caracteristici noi precum și avantaje deosebite.

CIAO este disponibil în două puteri de 25 și 30 kW, ambele ca modele combi, pe gaz natural, care pot fi convertite pe GPL prin intermediul kitului de transformare.

Dimensiunile compacte ale produselor, combinate cu greutatea redusă și ușurința în instalare, le permit să fie instalate oriunde în casă, chiar și într-un dulap de bucătărie.

Eficiență ridicată, consum redus, un raport ridicat de modulație (până la 1:8) și ușurința în utilizare completează profilul acestei noi game, care va fi apreciat atât de utilizatorul final, cât și de instalator.


NOUA INTERFAȚĂ DIGITALĂ TOUCHPAD


SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ DIN OȚEL INOXIDABIL


EFICIENȚĂ RIDICATĂ


FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ


INSTALARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ


PERFORMANȚĂ RIDICATĂ PE ACM

CONTRLAȚI CONFORTUL CU NOUA INTERFAȚĂ DIGITALĂ

Una dintre principalele caracteristici ale noului CIAO este interfața digitală cu touchpad, care combină designul cu caracteristici inovatoare cu ușurința în utilizare.

Prin simpla atingere a celor 7 puncte ale interfeței, este posibil să accesați într-un mod simplu toate setările și parametrii centralei și ai sistemului.

Fiecare atingere activează un buzzer, care generează un feedback acustic ca o confirmare a operației.

Afișajul LCD permite o înțelegere și comunicare mai rapidă fără a fi nevoie de utilizarea textelor, comunicarea făcându-se numai prin pictograme.



CARACTERISTICI TEHNICE ȘI AVANTAJE

  • Noul schimbător de căldură în condensare din oțel inoxidabil. Compact și robust, este realizat dintr-un tub neted cu o secțiune mare, asigurând eficiența optimă a arderii „precum și” curățenia în timp. Calitatea oțelului inoxidabil asigură rezistență ridicată la coroziunea, provenită din condensatul acid. Secțiunea mare a tubului și geometria sa cu o singură serpentină asigură un debit constant și previne colmatarea. Accesul frontal la schimbătorul de căldură permite ușurința întreținerii și curățării camerei de ardere.
  • Plajă de modulare ridicată: raport de modulare 8:1 premix.
  • Pompă economică de circulație (eei ≤ 0,20): 6 m cap rezidual.
  • NOx scăzut: Clasa 6 (EN 15502).
  • Termoreglare încorporată cu sondă externă furnizată ca accesoriu.
  • Certificare gamă nominală pentru a adapta puterea cazanului la cerințele termice reale ale instalației.
  • Conexiune evacuare gaze arse clickfit: rapidă și sigură.
  • Nivel de protecție electrică IPX5D.
  • Funcționare silențioasă, care poate fi optimizată datorită funcțiilor speciale, încorporate în cazan.
  • Poate fi utilizat cu BeSMART Control funcționând ca termostat WiFi cu comunicație OTbus, permițând avantaje extinse de top.
  • Conexiuni hidraulice minime și gamă largă de accesorii disponibile opțional.


ÎNTOTDEAUNA CONECTAT PRIN BeSMART

Toate modelele CIAO sunt compatibile cu BeSMART, termostatul WiFi Beretta, disponibil ca accesoriu, pentru a controla și gestiona confortul casei dvs., oriunde vă aflați, prin smartphone și tabletă.

Printr-o aplicație gratuită, simplă și intuitivă, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru ANDROID, puteți verifica starea sistemului de încălzire, puteți programa cu ușurință pornirea/oprirea, temperatura și timpul de funcționare al centralei CIAO, care este compatibil cu toate funcțiile BeSMART.




18/05/2021