COMPANIA

Specialiștii în încălzire rezidențială de peste cincizeci ani.

Excelență și inovație, dintotdeauna, pentru confortul din milioane de cămine din întreaga lume.


EXCELENȚĂ

O misiune a companiei care are ca fundament mai multe valori. Cunoștințele de top acumulate de-a lungul timpului în domeniul încălzirii rezidențiale a făcut din Beretta un brand cunoscut la nivel global. Acum, la fel ca la începuturi, căutarea excelenței în fiecare activitate și, mai specific, atenția îndreptată constant către produse și servicii reprezintă valorile fundamentale.


Excelență.

În produse și în servicii.
Întotdeauna cu atenție absoluta, pentru a satisface cel mai bine orice nevoie.

Specializare.

Focusați dintotdeauna pe încălzirea rezidențială.
Pentru că know-how-ul se dobândește datorită focalizării.

Inovatie.

Nu doar de dragul inovației, dar cu scopul de a anticipa cererea și a maximiza eficiența, fiabilitatea și confortul.

Organizare.

În evoluție continuă pentru a ne putea adapta
schimbărilor permanente
ale piețelor din zilele noastre.

Dintotdeauna Compania, pe lângă concentrarea pe și investiția în inovație și calitate, a cunoscut schimbări profunde în structură și organizare, pentru a se putea adapta provocărilor permanente ale piețelor din zilele noastre.
Pentru a anticipa evoluțiile cererii din piață și pentru a asigura un angajament constant și concret în ceea ce privește păstrarea și protejarea mediului înconjurător, căutarea excelenței a rămas intactă de-a lungul timpului.

REZIDENȚIAL

Specialiști în instalații de încălzire rezidențială: aceasta este misiunea produselor Beretta.Beretta a arătat întotdeauna o abilitate excepțională de a anticipa schimbarea și a răspunde evoluției cererii din piață, confirmând în tot acest timp vocația sa de brand de top în încălzirea rezidențială. Pentru a răspunde oricăror cerințe de instalare, Beretta a dezvoltat o gamă completă de produse pentru aplicații comerciale și ușor-comerciale, ambele pentru instalații noi sau pentru înlocuirea unor instalații mai vechi.
Cu un focus puternic pe încălzirea rezidențială, Portofoliul de produse Beretta se concentrează din ce în ce mai mult pe tehnologii noi care maximizează eficiența energetică prin integrarea inteligentă a mai multor surse de energie, cu precădere a celor regenerabile.
Fabricile de producție Beretta au produs peste 9 milioane de centrale, din care 3 milioane pentru piața italiană.

EFICIENȚĂ

  Pre-vânzări. Echipa de service pre-vânzări Beretta, datorită know-how-ului consolidat, sfătuiește Partenerii de Vânzări și Filialele din toată lumea cu privire la întregul portofoliu de produse, cu scopul de a acorda suport inginerilor, arhitecților, și dezvoltatorilor în alegerea soluției optime pentru fiecare proiect, în termeni de eficiență și confort.


Rezidențial Centrale pe gaz murale și de pardoseală standard și în condensare; încălzitoare instant pe gaz; sisteme hibrid care permit integrarea în mod inteligent a unor surse diferite de energie; instalații solare și pompe de încălzire; articole complementare cum ar fi separatoare hidraulice, boilere ACM și dispozitive de termoreglare: acestea sunt principalele familii de produse Beretta. Un portofoliu cuprinzător, în evoluție continuă, pentru a răspunde oricăror cerințe de instalare.
Sisteme. O gamă cuprinzătoare care poate satisface orice necesități de instalare cu soluții de instalații de top în ceea ce privește eficiența, fiabilitatea și performanța. Oferta largă Beretta cuprinde de la soluții de înaltă putere pentru instalații la interior și la exterior, în aplicații de sine stătătoare sau în cascadă, și până la regenerabile ca instalațiile solare și pompele de încălzire.


Post-vânzare. Beretta deține o rețea de service capilară în toată Italia, oferind suport tehnic prin peste 500 Centre de Service Autorizate. Fiecare dintre ele, selectate prin utilizarea unei proceduri standard, trece prin evaluări permanente pentru măsurarea și păstrarea standardelor de calitate înaltă necesare.
În privința pieței internaționale, o echipă de centre de service autorizate este dedicată Filialelor Beretta și Partenerilor de Vânzări din toată lumea, pentru a furniza servicii calificate la nivel local. De oriunde în lume ați cumpăra un produs Beretta, veți găsi o echipă locală de service capabilă să vă ofere tot suportul tehnic atunci când este necesar.
 

TEHNOLOGIE

Viitorul: Beretta a arătat întotdeauna o abilitate excepțională de a anticipa schimbarea și a răspunde evoluției cererii din piață.

Două exemple din numeroasele situații anterioare: Beretta a fost prima companie italiană care a produs o centrală termică murală pe gaz și, cu modelul Idra Meteo model, prima companie care a produs o centrală proiectată în mod special pentru utilizarea la exterior. O orientare către Progres, care cunoaște astăzi o tendință către protejarea mediului, cu scopul obținerii excelenței și a tehnologiei de ultimă oră. Soluțiile Beretta caută să obțină eficiență energetică îmbunătățită cu maximum de confort, combinând utilizarea inteligentă a unor diferite surse de energie.


Proiectul Everest. Puterea termică solară Beretta la 5050 metri. Inițiat în 1994, ""Proiectul Everest"" a cunoscut angajamentul Beretta cu privire la tehnologie și protejarea mediului pentru mai mult de douăzeci de ani și în etape diferite: o poveste ""Made in Italy"" de un real succes în privința Tehnologiei și Sustenabilității. În acord cu Comitetul Ev-K2-CNR, care gestionează Laboratorul/Observatorul cunoscut sub denumirea de ""Piramida de pe Everest"", Beretta a semnat un contract de instalare și gestionare a unei instalații termice solare menite să acopere necesitățile de energie ale clădirii, localizat la 5050 metri peste nivelul mării, în Parcul Național Sagarmatha, la poalele muntelui Everest. ""Laboratorul Piramidă"" reprezintă o locație unică pentru cercetarea științifică la asemenea mari altitudini și este gestionată intern de către Comitetul Ev-K2-CNR împreună cu Academia De Știință și Tehnologie din Nepal.
Comitetul Ev-K2-CNR s-a adresat direct companiei Beretta, ca celui dintâi brand de excelență tehnologică în domeniu, pentru a spori confortul Laboratorului de Cercetare cu impact redus la minimum asupra mediului înconjurător. Un angajament puternic pentru un proiect și o structură pro-mediu, datorită utilizării exclusive a energiilor regenerabile, în conformitate cu un concept de sustenabilitate de largă clasificare: o cercetare sustenabilă, tehnologie sustenabilă și structuri sustenabile.


TERITORIU

Beretta Italia

Lecco: Centrul de Cercetare și Dezvoltare, "Centrul de Pregătire "Ateneo"", Peste 500 Centre de Service Autorizate în toată țara

Beretta International

Filiale:
- China (Beijing)
- Polonia (Torun)
- Romania (București)
- Spania (Barcelona)
Parteneri de Vânzări și Clienți OEM în peste 50 țări de pe toate continentele.

Fabrici

- Italia (Morbegno)
- Polonia (Torun)

Orientarea către client a companiei Beretta se traduce printr-o rețea globală de specialiști: proximitatea, expertiza și profesionalismul sunt valorile cheie Beretta.

Beretta, la peste 40 ani de la producția primei sale centrale murale pe gaz, este în zilele noastre un brand recunoscut la nivel internațional în domeniul soluțiilor de confort domestic, sinonim cu tehnologie și calitate. Produsele Beretta se vând prin intermediul Filialelor, Partenerilor de Vânzări și a Clienților OEM în peste 30 țări de pe toate continentele.

Filialele și Partenerii de Vânzări ai Beretta, organizate într-o rețea de vânzări bine-structurată și eficientă, asigură:

Service calificat furnizat la nivel național.
 
Cursuri de pregătire tehnică organizate local, pentru a permite instalatorului și inginerului să se familiarizeze cu produsele Beretta și pentru a furniza o instalare sau intervenție simplă și rapidă.
 
Piese de schimb și accesorii originale..

GRIJĂ PENTRU MEDIU

Un angajament concret care țintește către un viitor din ce în ce mai eco-sustenabil. Beretta este "ERP-Ready".

Ani de-a rândul Beretta s-a dedicat total unei logici de sistem care să integreze multiple surse de energie sustenabile și regenerabile, în armonie perfectă cu mediul înconjurător, pentru confortul domestic al milioanelor de consumatori care utilizează produse Beretta zi de zi. Din acest motiv, resursele umane și cele tehnologice ale Beretta sunt axate dinainte, în totalitate, pe a oferi azi ceea ce va cere viitorul. Un exemplu concret al acestei viziuni asupra viitorului în termeni de protecție a mediului înconjurător este reprezentată de portofoliul de produse Beretta, care include o gamă largă de produse care sunt deja în conformitate cu regulile stricte ale anilor ce urmează să vină, printre care ERP-ul (Energy Related Product) European, care a intrat în vigoare în Uniunea Europeană în 26.09.2015 (Directiva 2009/125/ EC și 2010/30/EC). Începând cu această dată, noua metodă de etichetare a energiei a fost implementată pentru aparate care produc încălzire și apă caldă menajeră și o serie de norme de eficiență și emisii au exclus automat clasele de aparate mai puțin performante.

Clasele de eficiență energetică, divizate în două grupuri macro de încălzire centrală și apă caldă menajeră, sunt aceleași pentru toate tipurile relevante de aparate, permițând utilizatorului final să efectueze comparații realiste între diferite produse. Comparațiile pot fi făcute și între sisteme, alcătuite din diverse aparate, deoarece Normele Europene includ, începând cu aceeași dată, respectiv 26.09.2015, etichetarea sistemelor. În anii care vor urma, etichetarea produselor și a sistemelor va fi remodelată, acest lucru ducând la înlăturarea claselor de energie mai puțin performante.
Obiectivul, aprobat unanim de către Țările aderente, a fost definit ""20-20-20"": prin 2020 se dorește obținerea în UE a unei reduceri cu 20% a emisiilor de gaz de seră; o creștere cu 20% a utilizării energiilor regenerabile și o reducere cu 20% a consumului energetic global, prin optimizarea, printre altele, a eficienței aparatelor electrocasnice și de aer condiționat și a aparatelor care produc apă caldă menajeră.