PASSIONAT DE SERVICE

În prezent, la fel ca și la început, Beretta se mândrește cu calitatea serviciilor sale. Dedicarea noastră pentru service, îmbinată cu politica noastră de inovație continuă și excelență tehnologică, înseamnă că atunci când alegeți un aparat Beretta, sunteți în siguranță, vă aflați pe mâini bune.

Service

Service post-vânzare

Beretta pune accent foarte mult pe serviciul de service post-vânzare, având o echipă de centre de service autorizate care este dedicată Filialelor Beretta și Partenerilor de Vânzări din toată lumea, pentru a furniza servicii calificate la nivel local. De oriunde în lume ați cumpăra un produs Beretta, veți găsi o echipă locală de service capabilă să vă ofere întreg suportul tehnic de care aveți nevoie.

Piese de schimb și accesorii originale

Pentru liniștea și confortul dumneavoastră, piesele de schimb și accesoriile Beretta sunt disponibile la oricare din Filialele noastre și la toți Partenerii noștri de Vânzări de pe glob.

Service pre-vânzare

Echipa de service pre-vânzare Beretta, datorită know-how-ului consolidat, informează Partenerii de Vânzări și Filialele din toată lumea cu privire la întregul portofoliu de produse, cu scopul de a acorda suport inginerilor, arhitecților și dezvoltatorilor în alegerea soluției optime pentru fiecare proiect, în termeni de eficiență și confort.

Pregătire tehnică

Beretta se mândrește cu calitatea cursurilor de pregătire pe care le susține cu scopul de a oferi valoare reală.
Toate Filialele și toți Partenerii de Vânzări Beretta din lume organizează cursuri de pregătire tehnică, axându-se pe nevoia instalatorului și a inginerului de a se familiariza cu produsele Beretta pentru a putea efectua instalarea, operațiuni de întreținere și reparații rapid și cu ușurință. Pregătirea noastră tehnică este structurată ca să vă asigure că acoperiți: gama de produs, instalarea, operarea, cablarea, instalația de evacuare, identificarea erorilor și punerea în funcțiune.
Dacă doriți să participați la un curs de pregătire Beretta, vă rugăm să contactați Reprezentanța sau Partenerii noștri de Vânzări din țara în care vă aflați.

Documentație Service

Manualele de instrucțiuni pentru instalatori și utilizatori finali, desenele expandate ale pieselor de schimb și fișele tehnice cu privire la catalogul de produse Beretta pot fi consultate și/sau descărcate din secțiunea PRODUSE care se găsește în bara de meniu.