«  Come back

Ciao X

CONFORTUL PE CARE ÎL MERIȚI.

CIAO, UNA DINTRE CELE MAI BINE VÂNDUTE CENTRALE MURALE DIN PORTOFOLIUL BERETTA, A FOST COMPLET REPROIECTATĂ, REZULTÂND O NOUĂ GAMĂ ÎN CONDENSARE CU MULTE CARACTERISTICI ȘI AVANTAJE INOVATOARE: CIAO X

Noua gamă Beretta păstrează caracteristicile distinctive ale modelelor anterioare în ceea ce privește fiabilitatea și ușurința de utilizare, adăugând în același timp alte caracteristici importante și inovatoare: de la noul schimbător de căldură primar din oțel inoxidabil, la interfața inovatoare cu touchpad și până la conexiunile hidraulice cu standard DIN.

Cu CIAO X, Beretta își intensifică cercetarea confortului și a inovației, respectând în același timp mediul înconjurător, care a reprezentat unul dintre punctele forte ale mărcii încă de la origini. Această conștientizare energetică reînnoită se traduce printr-o eficiență ridicată, un consum redus și un raport de modulare ridicat (1:8), care, combinate cu flexibilitatea instalării, dimensiunile compacte și greutatea redusă, plasează CIAO X în fruntea categoriei sale.

Dar asta nu este tot. CIAO X se gândește și la generațiile viitoare. Noua gamă poate procesa un amestec de până la 20 % hidrogen, sursa de energie durabilă care va reprezenta adevărata dezvoltare ecologică a anilor următori.

INTERFAȚĂ DIGITALĂ CU TOUCHPAD

EFICIENȚĂ RIDICATĂ

APĂ CALDĂ LA O TEMPERATURĂ STABILĂ

SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ DIN OȚEL INOXIDABIL

DESIGN COMPACT

FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ

ORIUNDE CIAO X

Liniile fine și controlul tactil al comenzilor conferă lui CIAO X un caracter modern și plăcut, care permit integrarea în orice decor.
Dimensiunile compacte și greutatea redusă permit ca produsul să fie instalat cu ușurință oriunde, nu numai în interiorul casei, ci și în aer liber (încorporat într-o cutie sau într-un loc parțial protejat). CIAO X este, prin urmare, ideal pentru înlocuirea centralelor vechi, atât cu secvență de conectare DIN cât și Beretta, datorită disponibilității kiturilor de accesorii care simplifică transformarea.
O gamă largă de accesorii completează oferta CIAO X: kit de evacuare a gazelor de ardere, filtre de apă compacte (dedurizator și magnetic) și capac pentru conexiunile hidraulice, care facilitează instalarea și armonizează integrarea, atât în mediul interior, cât și în cel exterior.

INSTALARE
UNIVERSALĂ

UȘURINȚĂ LA
ÎNLOCUIRE

UȘURINȚA DE
INTEGRARE

CAPAC CONEXIUNI
HIDRAULICE

CONTROLAȚI CONFORTUL PRINTR - O SIMPLĂ ATINGERE

Una dintre caracteristicile distinctive ale noului CIAO X este interfața digitală cu touchpad, care combină designul și inovația cu ușurința în utilizare.

Prin simpla atingere a celor 7 puncte ale interfeței, este posibil să accesați într-un mod simplu toate setările și parametrii centralei și ai sistemului.

Fiecare atingere activează un buzzer, care generează un feedback acustic ca o confirmare a operației. Afișajul LCD comunică cu utilizatorul și cu instalatorul prin intermediul pictogramelor, fără a utiliza texte, astfel încât să permită o înțelegere ușoară a funcției afișate.

TEHNOLOGIA ȘI ECONOMIA DE ENERGIE

  • Plajă de modulare ridicată: raport de modulare 8:1
  • Nox scăzut: clasa 6 (EN15502)
  • Termoreglare încorporată cu sondă externă disponibilă ca accesoriu
  • Certificare nominală a gamei pentru a adapta puterea centralei la cerințele termice reale ale instalației
  • Protectie electrica IPX5D
  • Flanșă nouă pentru gaze de ardere cu guler de siguranță cu prindere rapidă și priză integrată pentru analiza gazelor de ardere
  • Pompă de circulație economică (EEI ≤ 0,20), 6 m prevalență
  • Capac conexiuni hidraulice și o gamă largă de accesorii opționale disponibile
  • Compatibilă cu noua platformă Hi, Comfort de termostate inteligente, atât în modul on/off, cât și în modul wi-fi cu comunicare OTbus

ACCES FRONTAL LA COMPONENTE

DURABILITATE

ECONOMIE DE ENERGIE

TIMPI DE AȘTEPTARE REDUȘI

NOI FUNCȚII PENTRU UN CONFORT RIDICAT LA ACM

La modelele combi, schimbătorul de căldură cu plăci cu performanțe ridicate, conectat la circuitul primar de apă caldă, permite încălzirea instantanee a apei calde menajere, fără a fi nevoie de un boiler ACM extern.

Noul schimbător sanitar a fost optimizat de Beretta pentru a atinge performanțe ridicate și de confort pentru utilizatorul final în ceea ce privește stabilitatea temperaturii și timpii de asteptare reduși. Aceste avantaje, care plasează CIAO X în fruntea categoriei sale, se traduc în cele din urmă în economii de apă și energie, rezultând un mai mare respect pentru mediu.
Iată câteva dintre funcțiile speciale ale CIAO X :

  • Funcția PREÎNCĂLZIRE şi evoluţia acesteia în PREÎNCĂLZIRE INTELIGENTĂ au fost concepute pentru a reduce și mai mult consumul de apă și gaz. Aceste funcții permit menținerea apei fierbinți în interiorul noului schimbător cu plăci de înaltă eficiență, produs în fabricile Beretta, reducând astfel timpii de așteptare.
  • Funcția TOUCH & GO permite activarea unei preîncălziri instantanee, numai pentru o cerere singulară .
  • Alte funcții speciale, cum ar fi ÎNTÂRZIERE ACM, ANTI-OSCILAȚIE ACM, VENTILATOR SMART, permit îmbunătățirea performanțelor centralei în condiții de funcționare deosebit de dificile, cum ar fi o temperatură foarte scăzută sau foarte ridicată a apei de intrare sau un debit foarte scăzut de apă.

SCHIMBĂTOR CU CONDENSARE NOU DIN OȚEL INOXIDABIL

CIAO X este echipat cu un schimbător primar nou din oțel INOX, cu tub neted cu secțiune mare, pentru a asigura o eficiență optimă și curățenia în timp. Oțelul inoxidabil, asigură o mare rezistență la acțiunea corozivă a condensului acid, previne formarea de oxizi interni și alte fenomene electrochimice tipice în instalarea pe sisteme vechi. Geometria spirei cu o singură buclă (circuit hidraulic în serie) asigură un debit constant în toate secțiunile schimbătorului și previne în mod inerent înfundarea. Accesul frontal facilitează operațiunile periodice de întreținere și curățare a camerei de ardere.


FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ

Funcționarea extrem de silențioasă (50 dB la modelele 25 kW) face ca CIAO X să fie ideal pentru instalarea în interiorul locuinței, chiar și într-o bucătărie.

PENTRU UN VIITOR DURABIL

CIAO X este concepută pentru a funcționa cu amestecuri de gaz natural și hidrogen - până la maximum 20%. Un prim pas important spre obiectivele de sustenabilitate a mediului, în procesul de decarbonizare lansat de Uniunea Europeană.

HIDROGEN UL ESTE SURSA DE ENERGIE DURABILĂ A VIITORULUI
  • Produs prin metode cu impact redus și în mod durabil din surse regenerabile, cum ar fi energia eoliană, fotovoltaică și din biomasă
  • Reduce emisiile poluante în procentul legat de utilizarea acestuia
  • Disponibil în cantități uriașe
  • Oportunitate reală de schimbare pentru a începe calea spre decarbonizare, combaterea schimbărilor climatice globale, îmbunătățirea calității aerului și a vieții


26/07/2022