«  Come back

MYNUTE EVO X

MYNUTE EVO X REPREZINTĂ CEA MAI RECENTĂ EVOLUȚIE A FAMILIEI MYNUTE, UNA DINTRE CELE MAI REPREZENTATIVE FAMILII DE CENTRALE MURALE BERETTA DIN PUNCT DE VEDERE AL FIABILITĂȚII ȘI PERFORMANȚEI.

Reînnoit total în tehnologie și design, MYNUTE EVO X dispune de diferite avantaje în comparație cu seria anterioară: de la raportul mare de modulație 1:10 pe toate modelele, la noul schimbător de căldură din oțel inoxidabil cu sistem de combustie adaptiv și până la noul control tactil, doar pentru a menționa câteva dintre ele.

Numitorul comun al întregii game este cercetarea tehnologică menită să economisească energie, oferind în același timp un confort sporit: de la funcționarea silențioasă până la performanța ridicată, și multe alte caracteristici îmbunătățite ale MYNUTE EVO X, pe care utilizatorul le va aprecia. Noua gamă se prezintă în linii estetice complet reînnoite, transmițând un caracter modern și evoluat, care se armonizează cu ușurință în diferite medii rezidențiale, atât la înlocuire, cât și la construcțiile noi.

În plus, ca toate centralele Beretta din noua generație, MYNUTE EVO X este orientat spre viitor: este potrivit pentru a funcționa cu amestecuri de gaz natural și hidrogen de până la 20%, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului și a emisiilor poluante.

PERFORMANȚĂ RIDICATĂ

CONFORT ACM

INTERFAȚĂ DIGITALĂ CU TOUCHPAD

FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ

DESIGN COMPACT

INSTALARE ȘI ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

INTERFAȚĂ DIGITALĂ ELEGANTĂ CU TOUCHPAD

MYNUTE EVO X dispune de o interfață digitală cu touchpad, caracterizată printr-un design atrăgător, în conformitate cu standardele estetice actuale. Proiectat cu o atenție deosebită pentru ușurința de utilizare, panoul de control al MYNUTE EVO X oferă acces ușor la toate setările și parametrii centralei și ai sistemului, printr-o simplă "atingere" în cele șapte puncte de pe interfață.

Fiecare atingere activează o sonerie, care generează un feedback acustic ca o confirmare a operațiunii. Ecranul interfeței de 2,8'' comunică cu utilizatorul și cu instalatorul prin intermediul pictogramelor, permițând o înțelegere imediată a funcției afișate.

EFICIENȚĂ RIDICATĂ PENTRU ECONOMISIREA ENERGIEI

  • Flanșă nouă pentru coșul de fum cu conexiuni rapide șI sigure, cu fixare prin clic.
  • Emisii reduse de NOX: Clasa 6 (EN 15502)
  • Raport de modulație ridicat 1:10 pentru întreaga gamă, pentru o mai mare economie de energie
  • Eficiență energetică 93%
  • Vas de expansiune lateral de 9 litri
  • Capacul de sus șI șasiul sunt realizate din materiale compozite turnate pentru a contribui la durabilitate șI rezistență
  • Pompă digitală modulantă cu consum redus de energie
  • Grup hidraulic nou cu secvență de conexiuni de tip DIN pentru înlocuire ușoară

CONTROL ELECTRONIC ADAPTIV AL COMBUSTIEI

MYNUTE EVO X este echipat cu un sistem complet nou de control inteligent al combustiei ACC (Active Combustion Control), care se poate adapta automat la combustibil (gaz natural, GPL, etc.) fără a utiliza coduri specifice sau kituri de conversie a accesoriilor. Acest control inovator și sofisticat al combustiei permite autoreglarea combustiei, eliminând necesitatea unei calibrări inițiale. Sistemul ACC este, de asemenea, capabil să adapteze centrala pentru a funcționa cu diferite configurații de gaz, cu diferite lungimi de conducte și la diferite altitudini (în limitele de proiectare permise). Sistemul ACC este, de asemenea, capabil de autodiagnosticare, astfel încât arderea să fie întotdeauna sub control, cu emisii constante cu mult sub limitele de reglementare.


SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ CU PLĂCI DE "ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ" PENTRU ACM

Schimbătorul ACM de "înaltă performanță" al MYNUTE EVO X, dezvoltat în laboratoarele proprii, oferă un confort excelent, împreună cu atingerea rapidă a punctului de setare dorit și stabilitatea temperaturii în timpul utilizării.


FUNCȚIONARE SILENȚIOASĂ

De asemenea, datorită noilor materiale utilizate, MYNUTE EVO X se remarcă prin funcționarea silențioasă, o caracteristică îmbunătățită în comparație cu gama omonimă anterioară și deosebit de apreciată în cazul instalării centralei în interiorul locuinței. De fapt, nivelul de zgomot variază de la 45 db(A), pentru modelul 30 C, până la 48 db(A) pentru modelul 20 R.

UȘURINȚA DE INSTALARE ȘI ÎNTREȚINERE

Sistemul ACC simplifică instalarea. La prima aprindere, noua centrală nu necesită calibrare și este suficient să selectați prin intermediul interfeței tipul de gaz combustibil utilizat de centrală, dacă este diferit de cel implicit (gaz natural). Dimensiunile reduse și greutatea redusă fac ca produsul să fie ușor de transportat în timpul instalării. Accesibilitatea frontală a componentelor face, de asemenea, ca produsul să fie mai ușor de întreținut pentru tehnicianul responsabil, micșorând timpul de intervenție al acestuia.


INTEGRAREA ÎN SISTEMELE HIBRIDE

MYNUTE EVO X poate fi integrat în sistemele multi-energie Beretta (gaz/electricitate și surse regenerabile), prin oferta de accesorii pentru platforma Hi, Comfort.

UN VIITOR DURABIL ÎNCEPE ACUM

Gama MYNUTE EVO X este proiectată să funcționeze cu amestecuri de gaz natural și hidrogen, până la un maxim de 20%: un prim pas important către obiectivele de sustenabilitate a mediului, în procesul de decarbonizare inițiat de Uniunea Europeană.

CICLUL UTILIZĂRII HIDROGENULUI
  • Disponibil în cantități uriașe
  • Produs prin metode durabile și cu impact redus, din surse regenerabile, cum ar fi energia eoliană, fotovoltaică și din biomasă
  • Reduce emisiile poluante prin procentul de utilizare al acestuia
  • O oportunitate reală de schimbare pentru a începe procesul de decarbonizare, pentru a combate schimbările climatice globale și pentru a îmbunătăți calitatea aerului și a vieții


22/11/2023