«  Come back

Hi, Comfort

DESCOPERIȚI HI, COMFORT

HI, COMFORT este noua platformă digitală IoT concepută pentru a oferi o experiență complet nouă de confort. Nu este doar o aplicație sau o familie de dispozitive conectate, ci un nou mod de a înțelege confortul în interiorul locuinței, plasând utilizatorul în centrul sistemului.

HI, COMFORT conectate puteți exploata pe deplin potențialul generatoarelor dvs. de căldură, putând economisi bani și puteți trăi într-un mediu „inteligent”.
Familia HI, COMFORT este în continuă evoluție, iar noi soluții și servicii sunt adăugate constant pentru a face experiența dvs. unică și din ce în ce mai „inteligentă”.

ECOSITEMUL HI, COMFORT

Platforma, care integrează astăzi centrale de ultimă generație, termostate inteligente T100 și App, a fost concepută pentru a putea conecta și alte produse rezidențiale în viitor, precum pompe de căldură, ventiloconvectoare sau aer condiționat.


TOTUL LA ÎNDEMÂNĂ,
ÎNTR-O SINGURĂ APLICAȚIE

ELEGANT
UȘOR DE FOLOSIT
MULTIFUNCȚIONAL
UNIVERSAL
ÎN DEZVOLTARE CONTINUĂ
MULTILINGV

HI, COMFORT - T100

Utilizatorul poate gestiona climatul de acasă cu termostatul tradițional HI, COMFORT T100, prin noua aplicație HI, COMFORT care poate fi conectată la termostatul HI, COMFORT T100 prin gateway-ul G100-W.
Noua aplicație poate fi descărcată gratuit pentru sistemele Android și iOS și vă permite să monitorizați stările, să setați de la distanță temperatura apei calde menajere și să definiți setările centralei într-un mod simplu și sigur.

Află mai multe...

HI, COMFORT - K100

HI, COMFORT K100 permite controlul de la distanță prin intermediul aplicației Hi, Comfort care este dotată cu o serie de caracteristici special concepute pentru gestionarea eficientă a centralei, precum monitorizarea timpului de funcționare, geofencing și setarea de la distanță a temperaturii ACM.

Află mai multe...

DESCOPERIȚI HI, COMFORT APLICAȚIA ATENTĂ LA BUNĂSTAREA DVS. ȘI LA RESPECTAREA MEDIULUI

Hi, Comfort ține la confortul casei tale și îți permite să eviți risipa inutilă de energie, asigurând un confort din ce în ce mai ecologic: cu Hi, Comfort un beneficiu pentru mediu se traduce prin economii importante! Începeți să vă gestionați confortabil sistemul de încălzire de la distanță, oriunde v-ați afla și în orice moment.
Nu te opri aici și lasă-te surprins descoperind toate funcțiile concepute pentru tine!

Află mai multe...


20/04/2022